Terug naar Joong-Gun

Samenwerking

ITF official logo small

De trainers van Joong-Gun zijn aangesloten bij Internationale Taekwon-Do Federatie Headquarters Korea (ITF HQ-Korea). Dit is een administratieve, coördinerende en ondersteunende instantie in het thuisland van Taekwon-Do, die erop gericht is om alle ITF beoefenaars, supporters en sympathisanten wereldwijd te dienen, ongeacht religie, ras, nationale of ideologische grenzen en organisatorische voorkeuren.

jeudsportfonds zwolle logo kleinJoong-Gun is aangemeld bij het Jeugdsportfonds, dat sportkansen creëert voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging.
Een leerkracht, jeugdhulpverlener, schuldhulpverlener, sportbuurtcoach, huisarts of een maatschappelijk werker kan online een aanvraag voor een kind indienen. Als de aanvraag wordt goed gekeurd, betaalt Jeugdsportfonds de contributie voor de sportschool voor het kind.

logo unizorg bv kleinBij de oprichting van Joong-Gun is een deel van het materiaal gesponsord door Unizorg bv. Dit is een bedrijf dat mensen op een persoonlijke en professionele manier ontzorgt op het gebied van verhuizingen. Het bedrijf kan zorgen voor inpakken en demontage, verhuizen en uitpakken en montage. Daarnaast kunnen elektrische apparaten worden aangesloten en schilderijen worden opgehangen. Neem contact op via 06-34136265.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.joong-gun.nl/over-joong-gun-taekwondo-zwolle/samenwerking/